http://www.anvrsv.3x.ro

Da o nota acestui site
Detalii site
Titlu: Asociatia Nevazatorilor din Romania - filiala Suceava
Descriere: Asociatia Nevazatorilor din Romania filiala Suceava Site dedicat persoanelor cu deficiente de vedere si nu numai. Cuvinte cheie: nevazator, orb, chior, blind, aveugle, vaz, vedere, viziune, ochi, ochelar, organizatie, ONG, ONP, asociatie, primarie, a
Banner:
Top siteuri din categoria ONG - Organizatii Non-Guvernamentale, Asociatii
Site-ul Asociatiei Nationale a Pensionarilor din Romania care si-a propus in statutul si programele elaborate sa actioneze cu fermitate pentru a realiza o protectie sociala eficienta pentru toti membrii sai din Bucuresti si din tara.
http://www.anpr.org.ro
EDUCATIA TE FACE OM! o asociatie bazata pe respectarea valorilor morale, responsabilitate si creativitate
http://www.apec-romania.blogspot.com
Site-ul Filialei Prahova a Crucii Rosii Romane, unde vom inerca, in masura posibilitatilor, sa va tinem la curent cu evenimentele in care suntem implicati, vom afisa date, manuale, concursuri si informatii necesare si utile oricaruia dintre noi.
http://crucearosieprahova.ro
ASSD desfasoara cursuri de calificare gratuite si cursuri de calificare cu plata in peste 62 de domenii si 15 orase. Cursuri de calificare acreditate desfasurate in sali dotate corespunzator.
http://cursuricalificaregratuite.ro
Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures, prescurtat FJT-Mures, este unica structura neguvernamentala pentru tineret la nivelul fiecarui judet.
http://www.fjtms.piczo.com
Dambovita 2 Region este o filiala a International Police Association - romanian section si a fost infiintata de catre cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dambovita
http://www.ipadambovita.org.ro