http://www.anvrsv.3x.ro

Da o nota acestui site
Detalii site
Titlu: Asociatia Nevazatorilor din Romania - filiala Suceava
Descriere: Asociatia Nevazatorilor din Romania filiala Suceava Site dedicat persoanelor cu deficiente de vedere si nu numai. Cuvinte cheie: nevazator, orb, chior, blind, aveugle, vaz, vedere, viziune, ochi, ochelar, organizatie, ONG, ONP, asociatie, primarie, a
Banner:
Top siteuri din categoria ONG - Organizatii Non-Guvernamentale, Asociatii
Site-ul Asociatiei Nationale a Pensionarilor din Romania care si-a propus in statutul si programele elaborate sa actioneze cu fermitate pentru a realiza o protectie sociala eficienta pentru toti membrii sai din Bucuresti si din tara.
http://www.anpr.org.ro
EDUCATIA TE FACE OM! o asociatie bazata pe respectarea valorilor morale, responsabilitate si creativitate
http://www.apec-romania.blogspot.com
Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures, prescurtat FJT-Mures, este unica structura neguvernamentala pentru tineret la nivelul fiecarui judet.
http://www.fjtms.piczo.com
Asociatia Inapoi la Munca este o asociatie nonguvernamentala si non-profit infiintata in anul 2001, luna august. Asociatia Inapoi la Munca are o echipa tanara, flexibila, gata sa se adapteze cerintelor clientilor!
http://inapoilamunca.ro
Site-ul Filialei Prahova a Crucii Rosii Romane, unde vom inerca, in masura posibilitatilor, sa va tinem la curent cu evenimentele in care suntem implicati, vom afisa date, manuale, concursuri si informatii necesare si utile oricaruia dintre noi.
http://crucearosieprahova.ro
Asociatia pentru Responsabilitate si Solidaritate Sociala
http://arss.ucoz.ro